Bestellen - vragen T 06 44 89 58 84
Geopend van dins. t/m zat. van 12-19.30 u

Ons Team

Niels Crazy Chef Catering Loosdrecht

Niels Roborgh

Eigenaar en chef. Staat niet alleen in de keuken, maar ook voor de klas als mbo-docent bij SVO Houten en de Horeca Academie Den Haag. Werkt geregeld bij een dagbesteding voor kinderen met autisme (Papageno Laren) en deed veel inspiratie op tijdens een stage bij The Colour Kitchen. Zet zich sindsdien steeds meer in voor mens een maatschappij. Wordt gelukkig van andere mensen blij maken.

Niek Majong Crazy Chef

Niek Majong

Eigenaar en chef. Kende de horeca ooit vooral als ober en barman. Leerde Niels kennen via de koksopleiding en werd verliefd op het vak. Begon bij Crazy Chef met zo af en toe helpen en waagde toen de sprong in het diepe. Is inmiddels compagnon en van plan de culinaire wereld te veroveren. Wordt gelukkig van smaakexplosies en met leuke gezelschappen aan tafel zitten.

Clemens Molenkamp

Heeft met veel passie, liefde en vooral humor bijna 25 jaar gewerkt als (chef) slager in de supermarkt.  Is een echte  Bourgondiër en neemt graag de tijd om mensen te adviseren over lekkere en goede producten. Zijn missie is mensen kennis te laten maken met de ervaring van pure, zelfgemaakte maaltijden en producten die met zorg zijn uitgekozen en samengesteld.

It's a kind of magic