Vragen - bestellen T 06 44 89 58 84
Geopend van dins. t/m zat. van 12-19.30 u

Waar kun je nu zoal voor terecht bij Crazy Chef Traiteur? 

Natuurlijk draait de winkel om lekker eten.

Laten we dan ook beginnen om te vertellen dat we heerlijke verse maaltijden verkopen die thuis alleen maar opgewarmd hoeven te worden. Een regelmatig wisselende weekhap voor een actieprijs. Zoals bijvoorbeeld een stamppot met een worstje of een gehaktbal of wat denk je van een overheerlijke vegetarische maaltijd zoals een groentencurry met rijst. 

Daarnaast hebben we ook een assortiment aan Indische gerechten: rendang, ajam smoor en natuurlijk sajoer boontjes en kerrie eitjes. De beef teriyaki is een van onze vaste gerechten, een echte hardloper, deze is dan ook niet te versmaden met heerlijk zacht vlees.

Soepen hebben we diepgevroren en vers, ook dit naar het seizoen zoals een erwtensoep tijdens de donkere maanden van het jaar.

Na het eten iets zoetigs, of bij de koffie natuurlijk. In de winkel vind je verschillende keuzes aan desserts. Een heerlijke verse appeltaart, wisselende soorten eenpersoons taartpuntjes en in de vriezer heerlijke Italiaanse desserts. En soms zijn er lava cakjes of glutenvrije muffins, dit zijn zomaar wat voorbeelden van wat er zoal te vinden is bij ons. Echt voor ieder wat wils.

Zomers houden wij van ijsjes eten, u ook? We verkopen ijs in 1 liter bakken en per bolletje tijdens het seizoen. Ons ijs komt van De IJsmakerij, dit is een maatschappelijk betrokken onderneming waar jongeren met en zonder autisme samenwerken.

Naast gezellig avondeten met elkaar is borrelen niet weg te denken uit bezigheden die we graag doen. Komt er visite en wil je snel en makkelijk iets lekkers op tafel zetten? Bestel dan een kant en klare borrelplank.

Wil je zelf je borrelplank samenstellen, kan dat natuurlijk ook. We hebben lekkere dips, zalige olijven, gevulde zoete pepertjes met tonijn en kappertjes, borrelnootjes, toastjes en ga zo maar door. Dan zijn er ook nog kleine kaasjes rechtstreeks door ons geïmporteerd uit Italië, Hollandse kazen zoals de zeer gewaardeerde truffelkaas en een zalige oude brokkelkaas. Verder hebben we olijfolie, truffelolie, pesto en verschillende andere Italiaanse delicatessen, zoals een tapenade van truffel en eekhoorntjesbrood.

Dagelijks zijn er voor de lunch verschillende belegde broodjes. We hebben onder andere een ciabatta met prosciutto, truffel tapenade en mozzarella of een broodje Caprese; tomaat, buffel mozzarella, rucola en pesto.

We zorgen dat we altijd een vegetarisch alternatief in de traiteur hebben.

Om 16 uur gaat de pizza oven aan en kun je bij ons ook terecht voor een variatie aan pizza’s.  Als je van tevoren besteld zorgen wij dat ze klaar zijn als je ze komt halen.

Kortom kom langs en wij kunnen u laten proeven wat we te bieden hebben.

Tot snel.

Verse pizza's • Vleeswaren • Belegde broodjes • Verse maaltijden • Mediterraanse delicatessen • Vlees van Jochem Diekerhof • Kazen Glutenvrij • Nootjes

It's a kind of magic

Aanmelden nieuwsbrief