Vragen - bestellen T 06 44 89 58 84
Geopend van dins. t/m zat. van 12-19.30 u

Onze kerstaanbiedingen wil je echt niet missen! We hebben voor jullie de lekkerste delicatessen uit Italië laten komen voor de kerstpakketten en onze chef-koks hebben een geweldig 4 gangen menu bedacht voor een onvergetelijke kerst bij jou thuis.

De kerstpakketten zijn te bestellen tot 1 december en het kerstmenu tot 20 december via info@crazycheftraiteur.nl of loop even binnen bij de traiteur. 

Download hier uw bestellijst van alle producten voor de kerst.

Kerstpakket

Kerstpakket

Onze kerstpakketten komen in een prachtige mand en zijn te bestellen per stuk of voor al je collega’s en relaties. Het pakket biedt een zorgvuldig samengestelde mix van delicatessen, rechtstreeks uit Italië. Hierin vind je zowel producten die je lang kunt bewaren als verse lekkernijen. De pakketten zijn te bestellen tot 1 december aanstaande. 


Download kerstpakket vergroting

Kerstmenu box

Kerstmenu

We hebben een prachtige kerstmenu box samengesteld voor een onvergetelijk en onbezorgd kerstdiner. Met onze box zet je met minimale inspanning een geweldig menu op tafel.  De box is vanaf nu te bestellen voor €55,00 per persoon en kan worden opgehaald bij de traiteur op 24 december.
Bij het kerstmenu verkopen we ook een bijpassend wijn arrangement, vraag ernaar in de traiteur. 

Bij de eerste 10 bestellingen doen wij gratis een bijpassende fles wijn! Dus wees er snel bij. 

Download kerstmenu vergroting

Download hier het kinderkerstmenu!

Amuses

KERST menu 
Box

Kerstdiner
Coquille
Hert
Eendenborst

Verse pizza's • Vleeswaren • Belegde broodjes • Verse maaltijden • Mediterraanse delicatessen • Vlees van Jochem Diekerhof • Kazen Glutenvrij • Nootjes

It's a kind of magic

Aanmelden nieuwsbrief