Ons Team

Bianca Heelein 

In 2019 heb ik een belangrijke beslissing genomen: van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt. Koken en alles wat daarmee te maken heeft, is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Samen met mijn twee meiden ontdekken we nieuwe smaken en zetten we de meest verrukkelijke gerechten op tafel. 

Tony Crazy Chef Catering Loosdrecht

Tony Philippy

Graag willen we Tony Philippi, onze nieuwe Chef-kok voor de traiteur voorstellen. Tony is een zeer ervaren kok, hij heeft zijn eigen restaurant gehad in Amsterdam en heeft jarenlang gewerkt in de gerenommeerde keuken van de Kersentuin. Nu brengt hij zijn passie en expertise naar Crazy Chef Traiteur, waar hij wekelijks de lekkerste gerechten voor bereidt en altijd bezig is het met ontwikkelen van nieuwe recepten. 

Niek Majong Crazy Chef

Niek Majong

Eigenaar en chef. Kende de horeca ooit vooral als ober en barman. Leerde Niels kennen via de koksopleiding en werd verliefd op het vak. Begon bij Crazy Chef met zo af en toe helpen en waagde toen de sprong in het diepe. Is inmiddels compagnon en van plan de culinaire wereld te veroveren. Wordt gelukkig van smaakexplosies en met leuke gezelschappen aan tafel zitten.

Niels Crazy Chef Catering Loosdrecht

Niels Roborgh

Eigenaar en chef. Staat niet alleen in de keuken, maar ook voor de klas als mbo-docent bij SVO Houten en de Horeca Academie Den Haag. Werkt geregeld bij een dagbesteding voor kinderen met autisme (Papageno Laren) en deed veel inspiratie op tijdens een stage bij The Colour Kitchen. Zet zich sindsdien steeds meer in voor mens en maatschappij. Wordt gelukkig van andere mensen blij maken.

It's a kind of magic